Hundbad..

image
I dag blev det av, hundbadet alltså. Så nu är de rena & luktar såå gott. Dessvärre glömde jag deras hundborstar i lägenheten så lite rufsiga är de:) Men ska ju ändå träffa David & Bella så då kan jag ta med hundborstarna.
Tar med hundarna oxå – så de får komma ut lite mer. Reglerna för var man får ha hundar är väldigt strikta här på hotellet..

image
Har ju helt glömt bort det där med att be Lucia om hjälp att hitta en billig skräddare. Strunt samma, det råder ingen brist på någon klänning som jag kan ha på mig på bröllopet ändå. Eftersom jag typ haft samma vikt hur länge som helst så passar alla kläder även om jag köpte dem för tio år sedan. Det där med en in och en ut är inte min specialitet när det kommer till kläder, skor & väskor..

image
Tar med mig stora ”handväskan” till David & Bella. Ska passa på att köpa lite dricka att ha här på hotellet. Snål är väl inte en av mina starkaste personlighetsdrag men 35kr för en 20 cl Coca-Cola när jag kan köpa 33 cl för 5kr.. Då smugglar jag hellre in lite dricka som jag köpt själv. Väljer att se det som ekonomisk och inte snål..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.