Omgiven av idioter..

image
..är jag verkligen inte, sådär i största allmänhet men i vissa situationer kan man stöta på personer som man bara inte kan förstå hur de tänker. Kan tex vara i en förhandling eller vad som helst, så det kan nog vara både intressant och lärorikt att läsa den här boken. Köpte oxå en svart notebook som jag tänkte använda på flyget för att se om jag kan få till en start på talmanuset (utöver de typ 5 rader jag skrivit). Eller så somnar jag, vilket nog är troligare. Blev ju lite sent med Cissi D i går.

Såg på löpen att Robban Broberg gått bort – sorgligt. Han hade en hel del underfundiga låtar. Om ryktet stämmer så hyrde han hela Globen på egen ekonomisk risk och satte upp 2 kvällar med Robban Broberg och sålde slut båda. Modigt och verkligen bra att det blev helt utsålt. Det är många som gått bort den sista tiden Magnus & Brasse och flera andra. Det får en att tänka på att ta tillvara på tiden och livet och ger perspektiv.

image
Har lyckats hitta ett ledigt soffhörn i baren, köpt en 7-up och laddar telefonen i väntan på att planet ska gå. Har köpt det viktigaste: Snus, så att jag klarar mig ett tag. Tittade in på tatueringsstället som öppnat på Arlanda. Det höll på att göra en jättetatuering på en kille, jag gjorde dock ingen så du Pappa kan pusta ut:)
Dryg timme kvar till vi ska lyfta, hoppas jag har samma tur som sist att vi lyfter och landar i tid..

Kram

2 reaktioner på ”Omgiven av idioter..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.