Värmen fortsätter..

..30-34 grader varje dag. Har solat en stund men herregud så varmt det blir. Förflyttat mig till skuggan en stund och njuter av en iskall Sprite.
Sociala hundar har vi – har ju några kompisar här och självklart ska Karisma & Tintin vara med ute på altanen, trots värmen.

image
Kollade väderleksprognosen för Stockholm den kommande veckan. Ingen katastrof men långt ifrån härlig svensk sommarvärme. För mig blir det nog nästan skönt men tycker det är trist för alla som valt att spendera semestern hemma. Nu kollar jag ju Stockholm så det kanske är mycket bättre väder på andra platser. Hoppas det.

image
Ikväll middag med Pål som jag jobbade tillsammans med på Coca-Cola. Han är här nere för några semesterdagar med sina killkompisar. De kommer i morgon så då äter Pål & jag middag ikväll. Ska bli kul, var några år sedan vi sågs senast. Tror jag tar med honom till Mamma Angela eftersom jag är säker på att det är öppet. Blir nog en del gamla minnen från Coca-Cola tiden som blir det stora samtalsämnet ikväll:)

Nu tillbaka till solen en stund – sedan ett uppfriskande dopp..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.