Födelsedag & annat..

image
Såg den här söta mini retro skrivmaskinen som de hade på salongen när jag klippte mig i dag. Påminner mig om att jag inte kom en rad längre på mitt hobbyprojekt och heller inte på mitt talmanus. Det är inte direkt svårt att få tiden att gå här om man säger så. I dag har det inte blivit mycket gjort, jobbmässigt alltså. Får jag ta igen i morgon. Sedan fick jag sms och det visade sig att några kompisar åker hem och vi har inte hunnit träffats en enda gång. Så då var onsdags kvällen inbokad:)

image
Kronprinsessans födelsedag är det ju oxå – helt missat. Men hade nog ändå inte sett programmet från Solliden. Duktig är hon verkligen och kommer bli en utmärkt drottning för Sverige. Tror dock att Kungen kommer vänta och vänta innan han lämnar över tronen..

image
Har ju totalt glömt min Pippi tavla – måste omgående se till att någon hämtar den. Den är så cool, målad på den gamla motorhuven. Kan inte riktigt bestämma var den ska hänga. Men det kommer jag nog kunna klura ut..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.