Lite svalare i dag..

image
Nu klockan elva säger ovan app att det är 27 grader och delvis molnigt. Jag kan då inte hitta ett enda moln men ok det är lite dis över bergstopparna så det får väl räknas som molnen då. Stockholm har enligt samma källa 20 grader och delvis molnigt så det är troligen jättefint väder, hurra för alla semesterfirare.
Ska sola någon timme i dag, det är ju sista dagen på min långweekend semester torsdag-fredag. Har varit så skönt så jag tror jag slår till på en repetition nästa vecka, för jag har ju inte varit hundra konsekvent när det gäller semestern hela tiden..

image
På tisdag ska jag klippa mig. Inte så mycket utan bara topparna typ. Däremot kommer jag inte låta Benji få göra vad han vill för då vet jag exakt vad som kommer hända;
image
Jag kommer inte längre vara blond. Av någon anledning tycker att inte att jag ska vara det. Anledningen är väl väldigt enkel han är övertygad om att jag skulle passa bättre som ljus brunett. Men jag vill vara blond – har varit det hela mitt liv. Har väl få ta hjälp av slingor mellan varven de senaste åren men nu under sommaren blir jsg verkligen blond ungefär som när jag var barn;
image
Så med andra ord, han får tycka vad han vill. Jag tänker förbli blond. Punkt slut.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.