Födelsedagsmiddag..

image
Ikväll födelsedagsfirande så där lite i efterskott, inte min egen så försenat var det inte. Blivit flera utekvällar den här veckan; med Lucia, hos Kathrine igår och ikväll. Ikväll drack jag något jag inte druckit på evigheter Strawberry Daquri (eller hur det nu stavas). Svalkande och gott i den varma sommarkvällen. Sedan höll jag mig till kolsyrat mineralvatten resten av kvällen. Bortsett från den lilla Limoncellon som både är god och är perfekt för matsmältningen. Gott & trevligt var det hur som helst. Karisma fick vara ensam hemma för vi var osäkra på om hon fick följa med, lite olika regler gäller här. Frågade hur som helst så att jag vet till nästa gång och hon var så välkommen:)

image
Restaurangen var full och vi satt ute och det var en perfekt kväll. Inte för varmt utan bara varmt och behagligt. Åt Bresaola till förrätt, var länge sedan sist och en jättegod pasta till varmrätt. Efterrätt fick jag inte plats med utan det fick räcka med en cappuccino.
Hemma igen strax efter elva eftersom lilla Karisma var ensam hemma. Inget hon är speciellt förtjust i.. Angående något jag inte var förtjust i under min tid som marknadsdirektör på Coca-Cola;
image
Frågan man hatade att få från någon envis journalist. Hände med jämna mellanrum men inte lika ofta som man skulle kunna befara.. Vi lyckades i alla förklara någorlunda väl varför det är så för det blev aldrig några större artiklar om ens några om det. Bra träning var det hur som helst. Apropå bra träning så har jag i dag påbörjat mitt talmanus, kan knappast skryta över hur mycket jag skrivit ihop. Men har i alla fall kommit igång. Alltid något:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.