Out of duty..

image
Första dagen på min fyra dagars totala ledighet. Ska njuts av vila och sols ett par timmar per dag. På måndag tar jag itu med lite jobb igen, men nu ”arbetsbefriad”. Ska även ta det där mini hemma SPA grejerna som inte blev av häromkvällen. Dags att göra sig sommarfin helt enkelt. Ska även göra rejäl fotvård i dag och måla tånaglarna i någon fin somrig färg.

image
Ska ju börja med läkarens övningar för de första sju dagarna, gå och göra övningar i poolen. Om 7 dagar ska jag börja simma, varje dag och successivt öka längden jag simmar. Får väl känna mig som en tävlingshäst i några veckor för det är exakt det de får göra för att förstärks skellett och muskler. Efter dessa 14 dagar får jag börja med att varva simning och promenader. Ska nog bli bra det här.

image
Ikväll till Carrefour och bunkra upp med lite dricka, tvättmedel, kontorsmaterial mm. Efter det passar det perfekt med en middag på Mr Wok som ligger strax intill Csrrefour. På lördag tror jag bestämt att det är dags för en underbart god middag på Villa Tiberio, det var längesedan. Ska be Lucia boka bord, det är nog säkrast en lördag kväll.

Tänkte även försöka skrivs kapitel 2 i boken som aldrig kommer se dagens ljus..

Kram nu mot solstolen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.