Vilken värme!

I dag har det utan tvekan varit varmaste dagen hittills i Marbella. Nu klockan sex är det 38 grader i skuggan. Det har gått bra hos doktorn men har ju inte fått svaren ännu. Nya tester om 8 dagar, nu ska de kolla magen. Man skulle ju kunna tro att de gör allt det här för att tjäna pengar men sjukvården är extremt billig här så det är definitivt inte därför. Det är av ren professionalism, de vill att mina ben ska slippa värk. Punkt slut och ingen är tacksammare än jag.

image
Just nu på kontoret och ska strax iväg med Lucia för lite tjejhäng och Cava. Garanterat på en skuggig plats vid havet så att man inte smälter bort.. Tavlan på väggen i entrén på kontoret är ny och så fin tycker jag:)

image
I dag har boken Boosta din business gått till sättning för att snart tryckas har vi fått info om. Ska bli så spännande att få se boken och läsa vad de andra kvinnorna skrivit om. Mitt talmans tänkte jag göra klart nästa vecka för nu ska jag ju ha semester torsdag – söndag.

Nu i väg med Lucia!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.