I går kväll..

..skrev jag att jag skulle gå och lägga mig tidigt. Det gjorde jag men somnade tidigt gjorde jag inte. Lyssnade på Liza Marklunds bok för länge helt enkelt. Får vi bli kortare i dag för i morgon är det en hel del som ska hinnas med.

image
För ungefär 15 år sedan köpte jag ett par Lee snickarbyxor på Bali. Jag har nog tvättat dem 100 gånger och älskar att ha dem på mig. Nu är de någonstans i Sverige och nästa gång jag åker hem så ska jag inte ge mig förrän jag hittar dem. Har ett par Lexington oxå – men dm har jag såklart glömt på Banérgatan. Båda ska med hit efter nästa Sverige besök. Det blir så med vissa kläder, man trivs så bra i dem att man aldrig tröttnar på dem. Andra kläder kan man tröttna på snabbt eller inte trivas i men då brukar jag ge bort dem i stället för att de bara hänger.
Sålde ju lite på Tradera ett tag men det blir ju trassligt med leveranserna här i från.

image
Inte en rad har det blivit skrivet i dag. Men det kommer många dagar (får vi hoppas) som jag kan skriva några rader på. Det enda viktiga att skriva är talmanuset till Boosta din Business. Prata i 45 minuter om mig själv och mina erfarenheter blandat med lite musik (ej att förväxlas med något riktigt radioprogram). Kan nog inte upprepa Göran Perssons bedrift att köra ett helt Sommar i P1 utan en enda manusrad med sig. Det är skickligt.

Nu dags för Liza & sedan sömn!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.