Dåligt väder..

image
Här har det varit mulet och grått hela dagen, hon är förvisso bara drygt 12 så det kan ju spricka upp. Men om sanningen ska fram så är det riktigt skönt – kan inte minnas när det inte var strålande sol och klarblå himmel sist. Samma temperatur som i Stockholm i dag men där skiner solen enligt Yahoos väderapp. Det är väl inte mer än rättvist så soppigt väder som det varit i Sverige länge. Hoppas resten av sommaren blir sol, blå himmel och 25 grader i hela Sverige och varje dag.

image
Med tanke på vädret skulle jag kanske ge mig på att skriva den första raden (och kanske några till) på mitt hobbyprojekt med boken. Så meningen i texten ovan att få den publicerad kan vi bortse ifrån. Det skulle bara vara en bonus och inget jag går och drömmer om. Så får det bli, i eftermiddag/kväll ska jag ägna mig åt att starta det projektet..

image
Cynthia som hjälper till att städa tycker att jag verkar äta lite för lite. Hux flux kom hon med en bricka med omelett, tomat & Coca-Cola, hur omtänksamt är inte det? Hon är verkligen omtänksam och Karisma fullständigt avgudar henne. Har några need to do på listan i dag, ska se till att få de som återstår klara och sedan ta det lugnt hela eftermiddagen och kvällen. Vem vet det kanske tar så lång tid att få den första meningen på plats. Jag tycker att den första meningen på något sätt sätter tonen på hela boken, men det är nog något jag bara fått för mig. I kvällens sista blogg kanske jag fått till den, meningen alltså, och då får jag väl sätta den på pränt här på bloggen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.