Sommar, Sommar & Sol..

image
Har en riktigt slö start på söndagen. Nyhetsmorgon söndag med årets skomode och terrorattacker i en lagom blandning. Perfekt start på en söndag. Extra glad blev jag när jag såg väderprognosen för Sverige den kommande veckan. Äntligen får alla sommarfirare precis vad de både behöver och förtjänar – sol & värme! När Sverige visar upp sig med sitt bästa sommarväder är det inget som slår svensk sommar, underbart helt enkelt. Här är det 29 grader i skuggan nu strax efter 11 och man spår att den här sommaren kommer att bli den varmaste på många många år. Tänkte sola en timme i dag, fortsätta lyssna på boken om Tambourin härvan. Den har helt klart passerat 30 minuters spärren. Lyssnade 1,5 timme innan jag somnade igår.

image
Lite nytta ska jag se till att göra i dag oxå. Ska göra de där justeringarna som jag gjorde i fel dokument till mitt avsnitt av Boosta din business. Jag har ju hittills bara varit fokuserad på mitt eget bidrag, nu börjar man bli nyfiken både på de andra och på deras bidrag..

Apropå kvinnor, Viveca Steen verkar ha många strängar på sin lyra. Chefsjurist på Posten (men hon har nog slutat nu om jag inte minns fel), deckarförfattare och i dag på Nyhetsmorgon bakar hon pajer och annat. Kan bli lite ”avundsjuk” på vissa människor som verkar ha en outsinlig energi. Men de har säkert dåliga dagar med de också precis som alla oss andra.

Någon dålig dag hoppas jag hur som helst att jag inte kommer att ha i dag i den härliga värmen:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.