Vad händer med Sverige?

Ögnade snabbt igenom Aftonbladets app där man minst sagt kan säga att innehållet varierar från högt till lågt. Men hur som helst så blir man mest rädd över utvecklingen av vårt kära fosterland;
1. 51-årig till synes helt normal man med fru och barn har helt plötsligt gått och mördat 4 personer. Ingen fattar kopplingen och jag ska heller inte säga att han gjort det för han är inte fälld. Misshandel och sedan sätter man eld på huset. I Jönköping och de två senaste offren är några grannar.
2. Nu finns det teknisk bevisning att några 13-åringar haft ihjäl en 65-årig man på sin gård. Herregud, 13 år då är man ju ett barn. Vad är det som gör att man blir så aggressiv och våldsam att man har ihjäl någon i den åldern.
3. Mordet på Lisa Holm som engagerat ett helt land.
4. Mitt i alltihop massa skriverier om hur spänt det var på Allsången igår eftersom det tydligen var så att Petra Marklunds fd pojkvän nu är Carolas pojkvän och han var med på scenen. Intressant? Inte ett dugg men ändå får det mer utrymme än att en helt ”vanlig” 51-årig familjefar är misstänkt för fyra mord.
Både våldsutveckligen och mediabevakningen har en skrämmande utveckling.

image
Min egen utveckling i dag har inte heller varit den bästa. Fick inte gjort allt jag föresatt mig eftersom jag fick galet ont i magen och mår lite illa. Varmt är det oxå och om inte luftkonditioneringen funkar snart så tror jag att både jag & Karisma får börja sova ute på nätterna..

Annars har jag mitt magplågor och annat bestämt mig för att i väldigt sakta gemak börja skriva på min egen bok. Helt och hållet för min egen skull, har ingen som helst förhoppning om att få den utgiven..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.