Stockholmsveckan..

Finns nog inget som klingar värre för Visby- och Båstadsbor. Men för mig som reser till och inte ifrån Stockholm upplevs det nog inte som någon större katastrof för Stockholmarna. I dag ska det planeras när och hur länge jag och Karisma åker till Stockholm. Tror det blir någon gång kring första veckan i juli och stannar väl en vecka eller kanske två. Vill hur som helst vara tillbaka i slutet av juli för sedan är det ju dags att åka till Sverige igen i slutet på augusti. Då står bröllop och lite annat på agendan.

image
Min arbetslust i dag är inte riktigt på topp. Ingen överdrift tyvärr. Infernaliskt trött på alla papper och all administration men men bara att bita ihop är ju snart i mål. Har fått gjort det viktigaste och det är huvudsaken. Får se om jag får lite mer lust om någon timme att ta itu med ytterligare några To Do’s. Jobbar alltid bäst på kvällarna, kanske skulle skola om mig till dörrvakt, bartender eller något annat med kvällssrbetstider:) Men har en känsla av att dörrvakt mest skulle se ut som ett skämt och bartender ligger nog inte heller för mig.
Brände ju ryggen, nu kommer sviterna av det. Flagar. Så tar en kort stund i solen och ligger på rygg om en timme eller så, det får räcka för i dag.

Ikväll in till Gamla stan, ska hämta ett par skor som jag beställt i min storlek. Fotriktiga men ändå med klack. Brukar ju hitta skor väldigt lätt här i Spanien med mina enorma fötter storlek 35-36. Men de här var lite stora i storleken så de fick beställa hem ett par i storlek 35 som nu kommit till butiken. Mins fötter har ju levt ett lågplattat och bekvämt liv i 8 dagar nu så se ska nog klara de här skorna..

Bild kommer i kväll..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.