Så sött..

image
Hur sött är det inte när man ser en tjej på sisådär 11-12 år bli förtjust i en kille i samma ålder. Han blir oxå förtjust men är lite för ”cool” för att visa det på samma sätt. På flickan tindrar ögonen och kinderna blir lite lätt röda när hon tittar på honom. Han blir lite genererad och lite rosig om kinderna han också. Så fnissar de lite. Man blir alldeles varm av att se dem, så otroligt sött och fint.
Man åker ett par decennier tillbaka i tiden och minns exakt hur otroligt spännande det var:)

image
Så var det där med målen och yogan. Som ett brev på posten fick jag i dag information om yoga för nybörjare på stranden. Tisdagar och torsdagar. Antar att det inte finns vare sig några undanflykter eller ursäkter – bara att sätta igång. Men måste först kolla upp vad man har på sig och lite annat. Sedan får vi inte glömma att jag har en del kvar på To Do listan. Eller så kanske Pilates är bättre för mig som så lätt blir rastlös. Jag får helt enkelt använda kommande vecka till att bli klar med allt på To Do listan och komma fram till om det ska vara yoga eller pilates som gäller för mig. Tyckte nog det var lite väl tidigt med den yogan på stranden, fast det är klart jag skulle ju få till det där med dygnsrytmen oxå. Inga snabba beslut med andra ord, tar den kommande veckan till att klura på vad som blir bäst helt enkelt.

Nu ska jag snart gå och fixa till mig. Stort gäng som ska äta lite middag. Tror bestämt att det kommer bli Hong Kong. Otroligt god och prisvärd kinamat längst ned på Avenida del Mar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.