Ansiktsbehandling..

image
Ska om en halvtimme bege mig i väg till Grand Hotell och göra min otroligt efterlängtade ansiktsbehandling. Jag hoppas alla gäster till bröllopet sover så det inte är massa folk överallt. Hade bokat på Grand av två skäl, det ens för lugnet i deras SPA avdelning. Mycket lugnare än tex Sturebadet. Det andra;

image
Ja, jag vet att jag går på allt.. Deras Grand Glow behandling som jag läst om ska vara jättebra. Speciellt för stressad hy och så vidare.. Strunt samma, det viktiga för mig är att jag verkligen behöver en ansiktsbehandling. Oavsett om den gör mirakel eller ej.

Rapport kommer efter behandlingen:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.