Dagen före..

..bröllopet. Hade inte riktigt det i minnet att det var nu den här helgen.. Men det har inte varit fullt så kaotiskt i stan som det skulle kunna ha varit mef tanke på skolavslutningar och kungligt bröllop.

image
Riktigt vacker sommardag i dag! Men har befunnit mig innanför tullarna hela dagen.
Just nu har jag avslutat ett glas champagne ned köparna av det söta fina skärgårdshuset som de nu äger:)

image
Sitter och väntar på nästa ”träff” som är på väg. Sedan middag tillsammans med honom och hans fru, ska bli trevligt men kommer ta det väldigt lugnt med alkoholen känner jag.. Ansiktsbehandling i morgon kl 10.30 och sedan tåget mot Göteborg.. Måste ju få till det där med pass oxå.. Tom har hjälpt mig.. Min syster kan oxå intyga att jag är jag så vi får helt enkelt ta en tur till Arlanda och fixa det på söndag. Ja , jag vet Bengt..

Hela Grand Hotel svämmar över av pressfotografer och ”bröllopsgäster” som snart kommer ge sig av. Mitt heta tips är att ikväll är det fest med Avicci på Kastellet utanför Waxholm..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.