Sååå ont i fötterna..

Dagen började ju sådär bra. Min ansiktsbehandling blev inte av eftersom den tid de bekräftat var en timme senare än den tid de hade själva i sitt bokningssystemet. Resultat: Ingen ansiktsbehandling men en ny tid inbokad på lördag förmiddag.

image
Efter en iskall Coca-Cola bar det av hem till Lone på Skarpö (utanför Waxholm). Jättetrevligt & GOD sommarlunch med färsk sparris mm mm. Pratade om allt möjligt men mycket om Lones stora engagemang för både Indien och Nepal. Hon är 72 år och fortfarande ett riktigt rivjärn i dess positiva bemärkelse. Hade gärna stannat längre, det var underbart väder ute i skärgården i dag.

image
Köpte en hel del smycken. Lone är en konstnärssjäl och arbetar med sin smycketillverkning hemma på Skarpö i sin egen smedja och med sitt brännugnar. Hon har fått massor av förfrågningar från butiker mm som vill sälja hennes smycken men hon har konsekvent sagt nej till alla. Är därför både glad & stolt över att Fredriksborg får vara den enda återförsäljaren av hennes smycken. Varje smycke är ett konstverk i sig och finns bara i ett exemplar. Bilden gör dem inte riktigt rättvisa..

Sedan bar det av mot stan och möte med Thomas, revisorn. Gick igenom status och planering inför resten av året. Så skönt med en grymt bra revisor. Sedan in i Mood gallerian en sväng och hälsade på Cicki på Randolph. Satt där säkert 45 minuter och vilade fötterna och drack vatten. Pratade om allt mellan himmel och jord.. Byxorna jag köpte där sist, ett par svarta mjuka med vida ben skulle jag kunna ha varje dag. Sköna & snygga. Tyvärr hade de inga i andra färger, skulle så gärna velat ha ett par vita sådana..

Kom hem strax före nio.. Så ont i fötterna. Tagit en lång dusch, betat av mailen och ska nu försöka organisera i hop min Organisatör som jag ju fick köpt igår..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.