Lille Carino..

image
Kom in i en viss sorts andra andning efter ha tagit ett dopp i utomhus jacuzzin som äntligen fungerar. Det fick huvudet och kroppen att piggna till lite.
Kom på att jag inte skrivit något om vad som hänt med lille Carino..

Han & Karisma gick väl rätt ok ihop men det blev ett herrans liv och Karismas personlighet förändrades. Hon blev hetsigare och oroligare men hade samtidigt lite kul med en ny kompis. En kompis som inköptes i en djuraffär där de satt i små akvarium typ. Mitt djurhjärta blödde ju såklart och med hem i fin väska kom Carino.

Jättesöt och jättego men med ett helt annat temperament och hetsighet över sig, som den rasen har. För att göra en lång historia kort så började det med att han kliade sig så mycket och på toppen av det hostade han väldigt mycket. Lucia hjälpte mig och tog honom till veterinären och tur var väl det. Hostan var inget problem så mot den fick han antibiotika som börjar hjälpa nu. Men det andra kliandet var det värre med. Nu behandlas han mot det och är i ”karantän” Med tanke på hans bakgrund fick denna karantän bli hemma hos mig. Om ca 10 dagar beräknar veterinären att han ska vara frisk. Hade vi inte åkt iväg och fått honom undersökt hade han kliat av sig all päls och mått väldigt dåligt. Tur vi åkte i tid med andra ord.

Men problemet kvarstår ju även när Carino blivit frisk. Hundarna passar inte ihop. Vad göra för man har ju trots allt fäst sig vid den lille sötnosen. Men det fanns en lösning som blir ännu bättre för både honom & Karisma. Så fort han är frisk flyttar han hem till Pedro på Lotus & hans fru. De har redan en hund av samma ras (kan inte stava rätt nu). Så där kommer han att få det hur bra som helst och jag kommer till och med få träffa honom i bland.
Slutet gott – allting gott. Nu ska han bara bli frisk först.
Tro nu inte att han lämnas helt ensam i sin ”karantän”. Han får påhälsning flera gånger om dagen och varannan natt sover jag i gästrummet med honom (vilket givetvis retar upp Karisma). Carino däremot blir så lycklig varannan natt när han inser att jag ska sova med honom att jag är rädd att han ska drabbas av en hjärtinfarkt av allt studsande, hoppande och totala lycka han känner.. Söta söta Carino, hoppas han blir frisk snart & mår bra..

Kram från Eva & Carino

3 reaktioner på ”Lille Carino..”

  1. Tack C – du har helt rätt. Annars hade jag aldrig kunnat lämna bort den lille krabaten.
    Stor kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.