22.30 en tisdag

image
Nu stänger jag kontoret för i kväll. Ska bara, ni vet min specialitet ska bara, göra en priolista för i morgon och göra i ordning mina nya hjälpmedel för ökad ordning i handväskan.
I kväll var det enkel middag hemma. I morgon ska jag jobba på som en iller på dagen och sedan gå ut och äta middag på kvällen. Ska då inhandla några få saker jag saknar till mitt Rescue kit sedan är jag färdigorganiserad.

Tänkte oxå planera in hemresan i morgon och hur den nu ska kunna lösas med en isolerad Carino i gästbadrummet. Får tänka utanför boxen så kommer jag säkert på något.

image
När jag åker ner igen den 15 juni så ska allt vara under kontroll och ordning & reda råda så att jag kan tillbringa någon/några timmar vid poolen varje dag och bli brun & fin. I morgon ska jag sätta i nya batterier i vågen. Har en känsla av att jag inte kommer gilla vad jag ser. Så uppdatera målen och
förbättra karaktären så är jsg nog snsrt i hamn (eller heter det land) med mina mål.

Får inte glömma att tillbringa lite tid med Carino i hans ”isolering” i morgon.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.