Skärgårdsromantik..

image
Snart öppnar vi upp de nya hotellrummen i det gamla Officersbostället från tidigt 1700-tal. Så fint & så charmigt. Annika jobbar som vanligt med inredningen och jag är övertygad om att jag kommer bli såå nöjd när jag kommer hem i början av juni. Varje hotellrum har sin egen altan, dit har vi köpt så coola utemöbler som kommer passa in jättebra. En avgränsning mellan varje altan kommer det oxå vara så att det blir viss privacy för våra gäster.
Hoppas det blir en bra sommar så vi får mycket gäster!

image
Är galet sugen på äkta svensk färskpotatis. Kommer äta direkt jag kommer hem till Sverige och garanterat ha med mig ett par kilo i resväskan ner igen. Svenska jordgubbar är oxå godare (oftast) än de spanska men det blir blir lite svårare att ta med i resväskan så det får jag äta på plats i Stockholm.

image
Idag ska jag vara i full gång. Hänga upp kläder, fixa med viktiga papper som måste skickas till Sverige, boka om något möte mm. Råkade av misstag köpa ett 24-pack med Coca-Cola light i går istället för min vanliga. Får testa och se eller om jag får bege mig i väg och skaffa min vanliga sort. I övrigt är det mesta förberett och klart inför Cissi D:s besök. Hon flyger 07.00 i morgon bitti och lär landa här hos mig senast vid 12.30. Ska verkligen bli kul att ha henne här några dagar.. Lovar dagliga reportage..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.