Kniven mot strupen..

image
Man kan ju utgå ifrån att en hel del är uppgjort hur det ska vara som det är i typ alla TV-program av den här karaktären. Men faktum är oxå att det finns en jäkla massa direkt usla restauranger där man inte kan fatta hur de kom på idén att öppna och tro att det skulle funka. Mardrömsexempel på usla restauranger har en meny som innehåller att från kinamat till svenska klassiska rötter och antalet rätter att välja på är sisådär 50 stycken. Redan där och då kan man vända i dörren och gå vidare för du kommer garanterat inte bli nöjd, mätt & glad. Många tycks tro att det är superenkelt att driva restaurang, bara att slå upp dörrarna så kommer det gäster per automatik. Tyvärr eller kanske som tur är så är verkligheten långt i från sådan. Ja, inte vet jag men han verkar ju göra viss nytta kocken Alex när han är ute och röjer runt bland katastrofdåliga restauranger..

image
I morgon är det kontorsarbete hela dagen, på kontoret här hemma i lägenheten. Ligger fortfarande i bra fas med mailen men efter på ett gäng andra områden. Är så infernaliskt trött på administrations jobb, jag är verkligen född till administratör.

image
Ska börja med att sortera alla arbetsuppgifter som jag kan lämna över till Paulina (tjejen som ska hjälpa mig ett tag till att börja med). Ska försöka göra den listan så lång som möjligt vilket kommer göra både henne och mig nöjda.

image
Nu är det verkligen hög tid att ligga i fas med allt vad administration heter och innebär. Vill ju både börja göra roligare, mer utvecklande arbetsuppgifter och jobba mindre. Låter väl som en bra kombination?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.