Slö lördagskväll..

image
Ikväll blir det äkta slö lördags kväll med TV, popcorn och Coca-Cola. Börjar med ett avsnitt av Kommisarie Lewis, så långt ifrån alla amerikanska deckarserier man kan komma och har något charmigt över sig. Passar på att blogga lite i de trista reklam pauserna.
Kommer nog somna innan det är slut eller strax därefter. Kom aldrig till Badrumsskåpen i dag, så det bara måste bli fixat i morgon.
Vissa saker blir liksom inte gjorda.. Ta det där med Pilates eller Yogan till exempel. Tänker att jag ska gå in där varje dag men av någon anledning gör jag det inte. Likaså med att börja sola lite så att man ser lite fräschare ut, blir inte heller av. Så nu har jag bestämt att 1 timme sol och Badrumsskåpen klara i morgon annars får jag inte snusa på en vecka. Det vore ett straff jag skulle få stora problem med så med andra ord kommer det vara check på de två ”målen”.

image
Jag vill kunna ha kjol eller klänning ibland på dagarna och inte tvingas ha långbyxor så fort jag lämnar hemmet. Nylonstrumpor i det här vädret är a big no no med extremt hög tantfaktor. Nu är benen så vita så det är oundvikligen byxor son gäller..

image
Hur roingivande ser inte det här ut. Att sitta där på stolen och bara prata med någon sådan där person som är bra att prata med. Vad man pratar om är oväsentligt och stunder av tystnad som man kan ha med människor man känner bra och trivs i varandras sällskap.
Balsam för själen är nästan ett understatement när man tittar på bilden.

Japp då vet vi:
1. En timmes solande
2. Organisering av Badrumsskåpen
Annars;
1. Inget snus på en vecka

Lovar att vara 100% ärlig i morgon – att ljuga eller människor som ljuger är något av det värsta jag vet..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.