Husmorsplanering..

image
För mycket slarv med maten,inte alls bra och man får inte den energi man behöver. Dags att plocka fram Husmodern i mig. När jag väl kommer igång tycker jag att det är riktigt kul, så varför inte sätta igång. Har ju haft så mycket administration och annat och är inte riktigt klar men det går ju att lösa. Ta lite hjälp och frigöra tid så att Husmodern får sin beskärda del. Inte svårare än så.

image
Så i tillägg till solen och Badrumsskåpen i morgon kommer således även en väl genomtänkt inköpslista för besök i mataffären på måndag. På måndag har vi veckomöte på Lotus kl 11.00 men efter det raka spåret till Supersol eller kanske Carrefour för jag behöver ju lite mer galgar oxå. Dessutom är det galet billigt på Carrefour så det blir nog dit kosan styr.

image
Frukt & grönsaker i massor kommer att stå på inköpslistan. Dels för att det är så mycket godare här när de är solmogna men även för att jag nu tänkt börja dra ner på Coca-Cola konsumtionen i rätt många veckor och dricka massa vatten med egen fruktblandning i karaffer. Men det är som tex Pilates, jag tänker men sedan blir det stopp. Så från tanke till handling nu med andra ord. Tänk så bra jag ska må av att dricka allt gott vatten. För att inte tala om att den goda maten jag ska börja laga. Utbudet med råvaror kan ju få en svensk som man är att nästan go bananas så det är målet från måndag och framåt. Eva P goes husmor:) Ps Stanna hemma om ni blir bjudna till mig på middag i alla i tre veckor från måndag. Behöver nog träna upp mig lite först:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.