Kretslopp & ordning..

image
Helt plötsligt slog det mig att jag skulle ha skickat ett svartvitt foto av mig själv senast i dag för Projekt X. Har ju inte direkt ett lager av sådana bilder. Ska vara xxx pixlar hit och dit så det duger inte med att ta ett färgfoto och i mobilen göra om det till svartvitt. Som tur är har Pedro på Lotus en superbra kamera så vi får lösa det på måndag. Vill helst inte ha ett stelt och tråkigt porträtt foto så funderar på om vi ska ta det mot någon charmig gammal vägg i Gamla stan i Marbella. Måste hur som helst komma ihåg att skriva upp det på To Do listan..

image
Kollade Stockholms vädret för någon timme sedan, trist med sånt väder över Kristi Himmelsfärd helgen. Men det vänder väl snart får vi hoppas. Vädret här är omöjligt att klaga på. Varmt & klarblå himmel i princip varenda dag. Har fortfarande inte landat i solstolen men i helgen ska det ske. Har ju även glömt berätta hur det gick hos doktorn med benen. Har fått några nya mediciner och ska äta dem i en månad, simma & gå på Pilates eller Yoga. Komma tillbaka om en månad för att se om det hjälpt. Det får vi hoppas att det gör för nu är jag trött på både ont i benen och alla dessa tester.

image
Alla har vi kläder som blivit hängande i garderoben. Det kan vara felköp, saker man tröttnat på eller vilken anledning som helst till att de blivit hängande. Har ju sålt en del på Tradera men det blir ju lite svårare när man är så mycket här. Nu när jag packar upp ska jag verkligen passa på att rensa. Det jag inte använder ska jag bort till tre tjejer som är syskon som blir överlyckliga när de får en kasse kläder då och då. När jag kommer tillbaka till Stockholm ska jag göra samma sak där och sedan är klädordningen total. Dessutom finns det tre överlyckliga tjejer. Ska göra samma sak nu när jag organiserar badrumsskåpen, det uppskattar tjejerna oxå.

image
I dag har jag nog slagit personligt rekord i Coca-Cola konsumtion. Bästa drycken för att få den där ”baksmällan” som man oundvikligen får efter en kväll som igår. Åldern gör ju sitt till oxå..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.