Ljusen från bergen..

image
Den här bilden gör vyn allt annat än rättvisa men jag bara måste ta med den ändå. Från bergsaltanen, träden och buskagen i naturreservstet och sedan bergen där det nu lyser i husen som ”klättrar” upp på berget. Det är så otroligt vackert och det absolut enda sim hörs är några fåglar, i övrigt är stillheten och tystnaden total. När jag tänker efter är det såklart inte fåglar utan syrsor eller cikador eller vad det nu heter. Naturkunskap hade jag inte femma i på den tiden det begav sig. Inte geografi heller, det förstår alla som träffat mig:) Apropå kunskaper så har jag lärt mig lite om mig själv av några högst vetenskapliga Facebook tester 1. Jag kommer aldrig gå i pension. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det.
2. Jag borde vara inredningsarkitekt. Även om jag inte kan påstå att jag är proffs på inredning så är det åtminstone något jag älskar att hålla på med. Så lite sanning i den testen kanske?

image
Trendspanare eller trendanalytiker eller vad de nu kallas ska jag däremot inte bli. Det kan jag lista ut själv utan hjälp av FB tester. Jag hänger inte med alls, är väl åldern, men är det någon som tycker det är snyggt med lila, rosa, ljusgrönt eller ljusblått hår? Tydligen eftersom det dyker upp både här och där. Om nu någon som läser detta råkar ha tex lila hår så är jag säker på att just du är jättefin i det.. Tror dock inte att jag själv skulle se klok ut om jag gav mig på en sådan färgning.

image
Nu har jag inte kunnat hålla mig utan har stulit en bild från Sofias inlägg på Fredriksborgs hemsida. De kommer bli så otroligt charmiga & med egna altaner. Teamet håller som bäst på att inreda och fixa så att vi snart kan ha premiär för Acke, Knut, Lisa, Astrid & Sigge. Klart är det oxå med en utställning med Anna Benson i fästningen i sommar. När jag kommer till Sverige igen ska jag träffa Inga-Lill Persbrandt för att se hur det går med hennes målande och om vi får till en utställning till.

Såg på vädret att det skulle bli lite kyligare i Sverige. Här har vi 26-32 grader i skuggan den här veckan och jag är fortfarande kritvit. Men snart är det onsdag och då ska det solas och simmas en timme per dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.