Kanske den där och den såklart..

image
Det är jag det i ett nötskal. Kommer liksom på under pakningens gång vad jag ska ha med mig. Resultat? Oftast övervikt och för mycket med mig och konstant alltid något jag glömmer. Jag som är listornas mästare, To Do listor på allt, utom just då packning.. Kommer ju åka tillbaka till Stovkholm om någon vecks så någon katastrof gällande min packning ska väl kunna undvikas..

image
Det som däremot skulle bli en katastrof alla kategorier vore om jag glömde snus, det får bara inte hända.. Brisak blir således första anhalt på vägen ut mot Arlanda.

image
Självklart en snabb sväng förbi Fredriksborg och hälsa på och kolla nya rummen. Får inte glömma den fina klockan jag hittade i Örebro till Ackes rum..

Sedan till Arlanda & har jag tur hinner jag träffa Oskar & ta ett glas champagne innan han flyger till New York för sånglektioner och jag till Marbella:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.