Lämnar..

image
Lämnar styrelsen i Nordic Morning efter fem eller om det är sex år. Har varit en lärorik och spännande resa under alls åren. Men det tar tid oxå, vi har ju möten en gång i månaden eller minst 10 möten per år. Blir ju lite krångligt om man ska bo här mycket att behöva åka till både Helsingfors och Stockholm en gång per månad. Det här kommer underlätta att hålla arbetet på en bättre nivå. Så inga fler resor över Östersjön..

image
På måndag ska jag börja jobbs med Lotus på riktigt. Veckomöten, bättre uppföljning och tydliga roller steg 1 följt att gäng andra områden måste ”stadfästas” så att vi verkligen till att bli den unika och framgångsrika mäklarfirma vi har potential för sen.

image
Har hittat sådana här – Figge på Tehuset har sådana, Hurra!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.