Guldstjärna..

image
..tycker jag nog att jag är värd idag. Kämpat, packat upp & hängt upp nästan precis allt. Men nu får det räcka för idag. Får bli något avsnitt från TV3 Play eller någon av de andra kanalerna eller en lång avkopplande ljudboksstund.
Man måste ju inte bli klar med allt precis på en gång.. Det ska ju vara roligt och inte stressigt att flytta in och göra i ordning.

image
Någon middag på stan blev det inte heller, kände inte alls för det.
Så Take Away kinamat fick det bli istället som åts på terassen med vågorna i bakgrunden. Ja, jag vet att jag tjatar om vågorna men utan hav kan jag inte leva (lätt överdrivet men jag älskar verkligen havet och den effekt den har på i alla fall mig).

image
Har ju några boxar med kläder som förvarats på kontoret som ska hämtas i morgon. Jag har konstaterat att de galgar jag har inte på långa vägar räcker. Får med andra ord bli en tur till Carrefour och köpa hederliga enkla trägalgar för en spottstyver. Ska passa på att köpa lite dricka mm när man ändå är där. Tvättmedel ej att förglömma, har en del tvätt efter veckorna på hotell.

image
Sedan får man ju tänka på att nu när man är på kontoret är man ju i tjänst och kan ju inte springa in där klädd som en semesterfirande hippie. Kavaj på och lite stiligare än de är vana att se mig här nere. Själv har ju saknat att ha kavaj mm på mig. Hade ju fått mer än nog av den typen av kläder under mina VD-år..

Var sak har sin tid som det brukar heta och det gäller nog det mesta..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.