Tråkiga Långfredagen..

image
Ja, inte var det sång & dans direkt på Långfredagen när man växte upp. Typ alla kompisar och man själv var på olika släktträffar och det var liksom extra tråkigt den dagen.

image
Absolut ingenting på TV, möjligen någon film om Jesus. I övrigt var det svart i rutan mer eller mindre hela Långfredagen. Finklädd var man oxå, med kalasstrumpbyxor och klänning. Det var nog den tråkigaste dagen på hela året när man var barn. Det var före videons och TV-spelens tid. Tiderna förändras och nu är det nästintill som vilken fredag som helst.

image
Det hade inte gjort ont om det plötsligt ringde på hotellrummets dörrklocka och något glatt blomsterbud kom med en sådan här leverans. Men det kommer inte hända, men kan ju drömma:)
Hade ju kunnat köpa lite blommor till mig själv men som vanligt så kan de inte konsten med snittblommor här.. Gräsliga buketter och även om man ska försöka sätta samman en bukett själv är det nästintill omöjligt att få det fint. Annat är det i Sverige..

image
Apropå Sverige, har ju fortfarande lite utmaningar med förvaring. Kanske är läge att ringa Paulina #Förvaringsdrottningen och anlita henne för lite smarta lösningar så att det blir ordning, reda & lätt att hitta. Så får det bli.

Ha nu en riktigt tråkig långfredag – jag lovar att tråka ut er med ett gäng bloggar:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.