Så lider Långfredagen..

image
..mot sitt slut och Påskafton, som alltid brukar vara lite roligare tar vid. Här på hotellet kommer de ha fest med DJ mellan 23.00-05.00. Tror dock inte att det är något för Karisma & mig så vi avstår nog:) Har fixat fötterna i dag så nu är de redo att visa sig för världen. Visste ni förresten att man ska klippa hundars klor var 14:e dag. Dags igen nästa vecka, första gången fick veterinären göra det. Tror det får bli så en eller två gånger till. Det var alltid jag som klippte Sigges klor och om det tyckte han inte..

Ser det inte helt underbart ut att ha ett sådant här litet extra hus? Här skulle man kunna ligga och läsa, äta middagar, ta ett glas
image
champagne och skvallra lite med vänninor eller bara ta igen sig..
Nu har jag inget sådant hus men skulle med glädje byta det där blomsterbudet (som ändå aldrig kommer) mot ett sådant här levererat av bud:)

Har precis lyssnat klart på ljudboken Lycke. Väljer nu mellan två böcker:
image
Ja, jag vet att jag borde läst den för länge sen men nu har jag inte gjort det. Med andra ord dags nu eller strax. Alternativ två:
image
Ingen aning om författaren men den har fått bra betyg. Men det lutar nog ändå mot den första, måste ju växla genre med jämna mellanrum.
Vackert men lite sorgligt på samma gång vs skräck och spänning. Nej, det får bli lite vackert – säkert välgörande..

image
Längtar till 18/4 – inflyttning och någon dag därefter Yoga-start i skymningen..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.