Påsken är här!

image
Så börjar med att önska alla en riktigt Glad & Trevlig Påsk!
Just nu är städerskan på rummet så av säkerhetsskäl är Karisma satt i isolering på altanen med stängd dörr. Den där hinken med rengöringsmedel verkade ju intressant och borde testas tyckte hon.. Tror inte att hon skulle dricka så mycket men som tur var hann jag stoppa henne innan hon hann prova. Tar det säkra före det osäkra för rätt var det är så kommer städerskan på att hon glömt något och går ut med vidöppen dörr. Det blir lite för lockande för en ursnabb valp..

image
Hungrig är hon. Men det där special fodret (torrfoder) tycker hon är lite väl trist att äta hela tiden.. Så i går fick vi varva med lite Vitello Tonato (finsmakare är hon den lilla damen) och så lite Spagetti med köttfärssås som hon oxå åt med god aptit. Varför tror jag att hon kommer bli lite bortskämd??

image
I går var Emile & Pedro här – har ju inte träffat dem på tre månader. Gick igenom status på Lotus och drack lite Cava. Trevligt, och extra trevligt eftersom jag inte sett dem på så länge.

image
Såg en annons för en vit kostym från Zara. Tror det får bli den jag köper för Pappas försäkring som av oklar anledning dragits från mitt konto.. Eftersom jag vare sig vetat om det eller märkt det (dålig koll på spanska kontot) så är det väl att betrakta som ”Money from heaven”

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.