På rekordfart..

image
..har jag inhandlat ett par shorts, ett gäng toppar & en ny bikini så att jag ska slippa åka och rota i flyttkartonger de första dagarna. Allt inköpt på Lindex och totalsumman verkligen prisvärd. Känns skönt att kunna veta att man kan göra absolut ingenting de första dagarna.

image
Ingenting kan jag absolut inte göra de kommande dagarna innan vi åker. En del administration kvar, men överkomligt. Några möten. Måste komma ihåg att boka flyg & hotell för styrelsemötet i Helsingfors idag. Mitt favorithotell var ju fullbokat så får välja något annat, men det är inte direkt något problem.

image
Har en sak jag måste jobba med i Marbella. Ett engångsprojekt med deadline 3 maj. Ska bli svårt & kul på samma gång. Men jag ska nog få till det, brukar ju inte ge mig i första taget. Men en utmaning är det helt klart för mig och därmed utvecklande..

image
Har insett att jag inte hinner med att fixa naglarna innan jag åker. Men det går lika bra att göra i Marbella så det är ingen katastrof. De är tillräckligt ok för att klara sig lite till. Att åka på styrelsemöte med avskavt nagellack är helt uteslutet. Går ju hos Linda och fixar naglarna och så sitter lacket i 3 veckor minst. Enda nackdelen är att man inte kan ta bort det själv utan att naglarna tar stryk.

Nog om naglar och back to work!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.