Byta skor..

image
Om några dagar kommer jag gå runt i skor liknande de här, utan strumpor men kanske något lägre klack. Oavsett så ska det bli skönt. Blev ingen tur till Fältan idag för komplettering av lite sommarkläder, blir i morgon förmiddag i stället.

image
Stora delar av dagen har gått åt till genomgång av allt gällande Kalmar med Christina. I morgon åker hon ner till Borgholm och sedan hoppas jag att vi har den delen överstökad. Kan vara att hoppas på lite för mycket men om det är någon som kan fixa det så är det just Christina.. Själv ska köra ”vår” egen avslutning av Kalmar ikväll, så skönt när man kan sätta check på det.

image
Åker till Arlanda onsdag eftermiddag för att skaffa ett nytt provisoriskt pass, vet inte vilket i ordningen. Får bara inte till det med att boka tid för att skaffa ett riktigt pass.
Efter införskaffande av pass flyger jag till Helsingfors, styrelsemöte torsdag morgon. Tar inte båten för ovanlighetens skull eftersom jag inte hinner tillbaka till Stockholm innan planet till Marbella går kl 06.00 på fredag morgon. Skulle precis boka rum på mitt favorit hotell i Helsingfors men det enda tillgängliga rummet kostade över 1000 Euro. Tror inte vår styrelseordförande hade uppskattat den reseräkningen.. Får kolla efter något annat ikväll och boka flyg oxå såklart.

Ska skicka meddelande och se om Linda kan göra mina naglar på onsdag fm., annars får jag vänta till jag kommer till Marbella. Men hoppas hon har tid, känner för något mer sommaraktigt nu när jag ska åka iväg..
image
Finns ju lite att välja på nu för tiden..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.