Here we go again..

Ny vecka igen.. Otroligt hur snabbt tiden bara rusar fram, snabbare än X2000 känns det som. Men arbetet går framåt härhemma, lite värre i Marbella där jag nu börjar bli nervös att de inte kommer vara klara till påsk..

image
Fast å andra sidan så måste jag ju ha hunnit få Karisma rumsren och lite mindre busig innan vi sätter oss på det där planet ner. Har ju aldrig haft hund förut så mina uppfostrings ”skills” lämnar nog en del att önska. Man skulle ha den där Cesar Milans förmåga så skulle allt lösa sig på direkten:) Får ju inte glömma att hon är en liten valp och att jag är lite för snäll men blir lite trött ibland när hon biter mig i fötterna och sedan ska säga förlåt. Förlåt sägs genom ett pussande och slickande i ansiktet som typ kan vara för evigt:)

image
I dag ska jag göra lite skrivelser och rättelser till Skatteverket. De är väldigt snabba på att driva in sina pengar men väldigt långsamma på att betala tillbaka när det blir fel till ”min” favör. Bara att jaga på så att det inte faller i glömska hos mig och än värre hos Skatteverket. Önskar man kunde göra som Snobben i verkliga livet, det hade varit något det:)

image
Pratade med P4 för en stund sedan och ikväll kommer vi äta ”avskedsmiddag” med Sheikh. Avsked inom parentes för vi kommer göra allt för att han och hans fru ska få komma tillbaka genom Arbetskraftsinvandring. Migrationsverket är bra och ger oss alla råd hur vi ska göra, det är ju inte deras fel att han utvisas. De följer ju bara de lagar våra politiker satt upp och ständigt duckar för när det blir känsligt..
Vi har bestämt att vi ser det som om Sheikh åker till Bangladesh på semester och att han snart är tillbaka igen. Vi kommer hur som helst göra allt för att det ska bli så..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.