Nollan..

image
Hurra, har uppnått nollan i inboxen i mailen. Några mail att skicka, Max 5 stycken sedan kan jag stänga mailen för ikväll med en skön känsla av att inte behöva börja veckan med ta hand om förra veckans mail. Några räkningar ska jag betala och lite annat smått sedan anser jag mig nöjd med vad jag åstadkommit idag:)

image
Har till och med fått till det där badet med Karisma. Hon gillar att bada men ogillar att vara blöt efteråt. Handduk fram, likaså hårfön och sedan en Karisma som rusar runt till hon känner sig helt torr och så får man sin bestraffning genom att hon biter en i strumporna. Det som i början var väldigt små bruna fläckar kring nosen växer varje dag så hon växer snabbt och utseendet förändras lite. Hur som helst verkar hon må bra, äter som en ”häst” och har energi får åtta hundvalpar, så ibland blir man lite trött av hennes framfart. Men så blir hon så gosig så man glömmer direkt hur hon hängde sig fast i byxbenet för några minuter sedan..

image
Hela världen undrar var Putin är. Jag tror han är i Marbella:)
Han har nämligen köpt sig en väldigt väldigt stor villa i La Zagaleta som anses vara Marbellas Beverly Hills. Inte för att jag fattar varför, det ligger långt i från vattnet men upp mot bergen så man har ju utsikten. Långt till allt är det oxå. Ett inhägnat område med högsta nivå på säkerhet. Egna tennisbanor, stall & hästar, golfbana mm i det inhängande området. Så det är klart vill man ha säkerhet och privacy så är det väl rätt ställe att hålla till på. Ryktet säger att Ulf Ekberg (ni vet han från Ace of Base bodde där ett tag men fick av okänd anledning inte bo kvar)..

image
Nu ska jag se till att få iväg de där mailen och räkningarna betalda så att jag kan avsluta kvällen med Wallander filmen i Fyran (hoppas jag inte sett den.)

image
Har lyssnat klart på boken A, nyfiken som jag är kan jag inte låta bli att undra vem C är. Inte för att det spelar någon roll men lite nyfiken blir man. Dags att välja ny bok till kvällens ”insomning”.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.