Laddar..

image
Nu är det en halvtimme kvar till Andra chansen börjar. Karisma vilar med huvudet på mitt ben och slumrar till med jämna mellanrum. Vet inte riktigt hur det är med hennes musikintresse. Sigge gillade musik, men var lite kräsen i sin musiksmak. Satt alltid med och kollade på tex Mello men kunde demonstrativt gå iväg en stund om han inte gillade det han såg/hörde för att sedan komma tillbaka. Han var allt lite av en egensinnig aristokrat med världens största sociala förmåga gentemot dem han tyckte om. Övriga ägnade han inte ett ögonkast. Saknar honom varje dag, världens finaste katt. Är väldigt glad å andra sidan att jag nu har världens finaste och sötaste hund..

image
I morgon ska jag ta en sväng till Fältöversten. Det är dessutom första gången i morgon som Karisma ska få gå ut. En liten kort promenad på Max 5-10 minuter första gången lyder instruktionen. Får lyfta upp henne sedan och ta med henne innanför jackan när jag går till Fältöversten. Det är inte så mycket folk där på söndagar och hon är så cool så det kommer gå bra. Måste köpa lite kontorsmaterial (igen). Behöver pärmar, register mm så att ordningen nu blir total när jag sorterar in allt.

image
I sovrummet har jag en stor golvvas, de stackars kvistarna som nu står i vasen har överlevt sig själva så det blir köp av lite körsbärskvistar att sätta i vasen oxå i morgon. Hoppas att de får vara någorlunda i fred från en viss liten fröken. Det är så fint med de där första körsbärskvistarna man känner verkligen att våren är på väg. I morgon ska det ju faktiskt bli vår sol och 10-15 grader i Stockholm. Bra dag för att få komma ut för första gången för Karisma:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.