Min & Majas dag..

image
..började kl 12.00 med manikyr hos Caroline i Sturegallerian. Första gången för Maja och hon fick lära sig om vikten av underlack och överlack och annat smått och gott. Hon satt som en tänt ljus under hela manikyren och valde grönt nagellack. Själv valde jag en lite glansig varmröd färg. Fina naglar hade vi båda två när vi lämnade Caroline och gav oss ut på shoppingrunda.

Det var rätt mycket folk på stan, det är ju lönehelg. Vi fick en del shoppat till Maja så jag tror att hon uppskattade sin dag:) Fokus låg helt på Maja så jag tittade inte ens på några kläder eller annat till mig.

image
Efter lite shoppande blev vi hungriga. Försökte oss på att få ett bord på Vapiano men långa köer och trångt så den tanken övergav vi snabbt. Åt i stället på en Thai restaurang en bra bit upp på Nybrogatan. Sushi för Maja, det gillar hon. Sedan vidare till Fältan för de sista inköpen och efter det var det dags att bege sig hemåt och lösa av hundvakten..

image
Här är ett exempel på en outfit för våren som inköptes
idag. Så söt & så fin hon är lilla Maja.
Men för den väsentligt större och äldre Eva P tar de på krafterna att tillbringa en dag på stan. Dags för en kort vila på 1,5 timme eller så innan det är dags för kvällens Mello.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.