Sömn, Elverket & Blommor

I natt tyckte uppenbarligen Karisma att jag var värd en ostörd nattsömn. 06.45 fick det dock vara nog, då buffade hon och slickade mig lite i ansiktet. Låtsades som jag inte märkte något utan att jag sov vidare. Hade noll lust att gå upp före 07.00.. Konsekvens: Hon bet mig i näsan. Omöjligt att inte visa någon reaktion och lyckligast i världen var Karisma att hon nu väckt mig. Hon hugger inte utan biter försiktigt men de där små tänderna de har är sylvassa. Lyckades hur som helst att somna om efter en stund och Karisma oxå.

image
Klockan 17.00 har jag en kort träff med Lise-Lotte & Sten på Elverket. Ska bli skönt att komma ut lite:) Har ringt in hundvakt till både i eftermiddag och i morgon på dagen när jag har min Maja-dag.

image
På hemvägen ska jag köpa lite blommor. Allra helst hade jag velat gå ut och plocka blommor på någon äng men det är inte så lätt just nu. De där buketterna med riktiga ängsblommor är finare än alla köpta buketter tycker jag. Får väl försöka hitta något så somrigt som möjligt i blomsterbutiken..
image
Min & Majas dag börjar här i Sturegallerian i morgon kl 12.00 med manikyr. Bokat & klart. Sedan följer lite shopping och så kanske lite lunch någonstans. Ska bli mysigt. Nu jobba vidare..

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.