Naglar & shopping

image
I morgon måste jag komma ihåg att ringa till Linda och boka tid för att fixa mina & Majas naglar på lördag. Hoppas de har några tider kvar, om inte så får vi ta det i Mood Gallerian där de har hur många som helst som jobbar. Alla från Thailand och typ en pratar svenska så jag hoppas det finns tider hos Linda. Just nu sköter jag naglarna själv vilket innebär ett evigt fixande var och varannan dag, så det ska bli skönt att få dem lite mer hållbara (färgen åtminstone).

image
Lite shopping ska vi väl hinna med oxå, med fokus på Maja. Själv är det inget jag direkt behöver så några lass med shoppingkassar kommer jag inte komma hem med. Hundvakt till Karisma har jag fixat eftersom hon är för liten att lämnas ensam. Är nog inte någon vidare bra ide att ha henne innanför jackan en lördag på stan så säkrare med hundvakt. Fixat hundvakt till fredag oxå för då ska jag på möte med revisorn på Ernst & Young och jag tror inte att han vill lämna in en Årsredovisning som är luggsliten och halvt söndertuggad (vill inte jag heller för den delen).

image
Var nog två veckor sedan jag hade ett riktigt pass med löpande underhåll så det får bli på fredag kväll det. Från topp till tå helt enkelt, precis vad jag behöver. Rejäl hårinpackning mm behövs oxå så det måste jag komma ihåg att köpa efter mötet med revisorn.
image

Tänk vad mycket lättare det är att vara man. Fast det är klart rätt mycket tråkigare oxå..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.