Strömming & hav..

image
Hade ju som sagt världens workflow i går och jobbade till runt 03.00.. Inte så smart, hade extremt svårt att varva ner sen. Lyssnade länge och då menar jag länge på min ljudbok. Somnade väl kring. 06.30 och upp 09.30. Kanske är en bra ”medicin” för alla tyckte jag såg så pigg ut i dag:)

Möte på kontoret på Riddargatan..
Planering av vår söta lilla kiosk inför sommaren 2015. Känns bra för nu har vi bestämt i princip allt från sortiment till investeringar och har en plan för att öka omsättningen rejält. Den ligger ju onekligen vackert..
image

image

Storsäljaren alla kategorier förra året var Strömmingsmackan, så den blir så klart kvar. Lite annat tar vi bort & lägger till lite nytt. Kommer ha lite temakvällar på lördagkvällarna i juli så det känns som vi ligger bra till i planeringen.

image
Bland annat så pratade vi om rökta räkor och kom tänka på fiskegubben på Bullandös galet goda rökta räkor. Finns inga bättre, lovar. Hur som helst så kanske jag skulle göra det extremt lätt i morgon och bjuda dem som hjälper mig på räkor. Både vanliga & rökta om de nu finns rökta på vintern, bröd och lite annat. Superlätt så det kanske är ett bra alternativ..

Hjälpa mig med vad? Hämta lilla Karisma såklart, det är äntligen dags. I morgon eftermiddag hämtas hon och jag kommer nog svära både dn och två gånger innan hon är rumsren men det kommer det vara värt;)
image

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.