Blommig falukorv..

image
En del vill ha Blommig falukorv till lunch,,själv tror jag att jag föredrar någon typ av blommiga sneakers. Tänk vad fint till alla vita klänningar, byxor & shorts i Marbella, och här hemma med för den delen. Får se om jag hittar några som faller mig i smaken. Bara orkar inte kuta runt i högklackat jämt och ständigt. Speciellt inte när jag ska gå ut och gå, leka & springs med lilla Karisma. 9 dagar kvar, sedan är hon här sötnosen.
image

image
Måste boka transport till Helsingfors oxå. Oavsett båt eller flyg så måste jag åka i morgon. Vågar inte riska det där med passet så det får bli båten helt enkelt.. Hoppas bara det finns några hytter kvar över havsytan.. Annars vet jag inte vad jag gör..

image
När man går på styrelsemöte måste man se lite proprare ut än vad jag brukar göra när jag går här hemma och jobbar. Får snygga till mig lite helt enkelt och ta fram de där knepen jag lärde mig på Make up kursen i fredags. Verkade ju så lätt när hon gjorde det, är lite rädd för att resultatet inte kommer vara fullt så snyggt när jag gör det själv. Men vad är det man säger; övning ger färdighet. Så inte ge upp med andra ord utan bara träna vidare..
image

Efter en fullspäckad dag.. Värd lite vila en stund..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.