Min egen lilla hemlis..

..som med all sannolikhet är rätt så ointressant för alla andra men som jag ju sa att jag skulle avslöja. Syftet med det är nog främst att jag ska känna pressen att slutföra det och det rätt snart..
Här kommer i tät följd tre ledtrådar:
image

image

image

Har ni listat ut det? Troligen, men det inte det ni tror att det är..i alla fall inte helt och hållet.
I bland har jag svårt att sova på nätterna och istället för att bara ligga där och upprepa någon slags mantra: jag måste somna om och om igen har jag ett litet nytt knep.
Jag har börjat skriva på en barnbok – främst riktad till killar mellan 7-12 år; Mysteriet på Fredriksborg. Tanken är inte alls att få den utgiven den traditionella vägen utan att den ska säljas hos oss på Fredriksborg och kanske i bokhandeln och någon mer affär lokalt på Värmdö. Jag har nu kommit ungefär 25% på vägen. Jag har ingen aning om vad som ska hända när jag börjar skriva och har absolut noll koll på hur den ska sluta. Den helt enkelt växer fram under arbetets gång så att sägs. Det kan låta illavarslande och det kanske det är, den stackars boken kommer kanske bara kommer säljas i 10 ex till de absolut närmast sörjande som tycker synd om mig. Men må så vara, det har sparat mig vridande och vändande i sängen och jag har fått göra något jag tycker om, nämligen att skriva. Om det sedan är läsvärt är däremot en helt annan historia.

Känner mig bättre och hoppas att jag ska vara åtminstone nästan frisk i morgon..

Kram

2 reaktioner på ”Min egen lilla hemlis..”

    1. Skrev ju om barnboken.Denise författare som även skriver barnböcker, Fredriksbotgsfätsningn=’bokens story = skrivmaskinen i sängen = blir nog en sådär bra bok

      Lovar vara klurigare nästa gång..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.