Pallrat mig upp..

Har lyckats ta mig upp och har bänkat mig i soffan. Otroligt roligt besök för Pappa.. Tur vi kommer tillbaka snart igen. Känner mig lite bättre men något restaurangbesök blev det inte ikväll. I morgon har vi bokat bord på Tempura, inte japanskt som det låter. Är en liten liten restaurang i Gamla stans vindlande gränder med bara sååå god mat.
Måste med andra ord ha frisknat till under natten, vill ju inte missa mötet med Marian heller..

image
Har i kväll fått en bröllopsförfrågan om ett bröllop mellan två personer jag tycker jättemycket om. Ska bli så roligt att få göra deras dag extra minnesvärd om vi får till det med datum etc. Men det ska vi bara lösa för jag vill verkligen ge dem deras drömmars bröllop..

image
Apropå spets, såg en bikini med lite inblandad spets i bikinibyxan som var lite shorts-aktiga och sedan otroligt fina blommor. Jag är rädd för att den är mer än svindyr, såg den i ett skyltfönster utan prislapp. Men man ju i alla fall gå in och kolla, kanske blir jag positivt överraskad av priset..

image
Är det något man kan göra här i Marbella just nu så är det riktiga fynd. Rea överallt, och då menar jag rea 40-70% rabatt. Så jag måste således hoppas att den där bikinin jag såg tillhör förra årets kollektion och kraftigt nedsatt i pris annars lär det inte bli något inköp. Hur som helst ska jag, Ellen & Annie gå på shoppingrunda på tisdag. Det tror jag nog vi alla ser fram emot.
Pappa & de andra ”gubbarna” skickar vi iväg till:
image
Rättvist med lite fördomsfullt konstaterande att tjejer föredrar att shoppa och män att golfa.. Inte alla förstås..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.