Bedtime..

Har ju näst intill sovit mer än jag varit vaken de senaste 24 timmarna så vi får hoppas att jag kan somna..

image
Den här tjejen har tack vare sin medverkan i Svenska Hollywodfruar och kanske även genom sitt äktenskap med en av medlemmarna i SHM fått både utrymme och möjligheter. Kanske orättvis nu, mot henne alltså. Kanske hade hon skapat allt ändå..men lite tveksam till det måste jag erkänna att jag är. Hur som helst så kommer min nattlektyr nu vara hennes bok Sex, Droger & en DJ. Får väl se om hon är något författarämne (eller så kanske det är en spökskrivare det har jag inte kollat..

image
Den här boken ska jag köpa och läsa när jag kommer hem. Han tog sig minst sagt vatten över huvudet när han blev Partiledare, men så varade det ju inte så länge heller. Det gör däremot hans ögonbryn – ytterligare en påminnelse om att ta mig i kragen och fixa mina. Fast det är klart de är långt kvar till de ser ut som hans..

image
Känner på mig att efter något kapitel av Sex, Droger & en DJ kommer jag vara rätt så uttröttad och somna av bara farten.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.