Håkan Juholts syrra..

image
Nej, jag fegade inte ur men jag fick helt enkelt inte ihop tiden. Jag får i sisådär en vecka eller vecka två fortsätta att se ut som någon slags halvsyster eller så till Håkan Juholt.
Men håret, det kommer det bli ordning på för på lördag ska jag till Benjamin. Har bestämt mig för att prova hans ekologiska (eller vad det nu var) hårprodukter så att jag kanske kan få till lite bättre hårkvalitet vad det lider. Värt att prova i alls fall, säger jag som går på typ det mesta..

image
Har efter typ två månader lyckats pallra mig i väg till en 3-butik och bytt ut mot SIM-kort så att jag kan använda min nya IPad mini istället för den gamla vanliga som mest strular hela tiden. Tar väsentligt mindre plats i handväskan och väger typ noll och ingenting. Tror jag kommer vara nöjd med den:)

image
Ska försöka hitta något snyggt och passande fodral så att den håller lite bättre och så ser det ju lite snyggare ut oxå.. Ska kolla på Arlanda och i Marbella, förhoppningsvis hittar jag något som faller mig i smaken..

image
Grå och glåmig känner man ju sig så här i januari. Tänk om det vore så lätt att man kunde äta lite glitter varje morgon och vips bli en skinande skönhet. Nu får jag försöka få lite sol på mig så att ansiktet får lite lyster och ser lite piggare ut. Väderprognosen ser rätt så OK för den kommande veckan. Ska bli skönt i morgon att ge sig i väg bär mot, det bars är för 6 dagar.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.