Full rulle..

image
..har det minst sagt varit idag. Var hemma hos en kompis igår och kom inte hem förrän 04.30 = inte tillräckligt med sömn. Men det fick gå – det var bara att gilla läget när klockan ringde. Snoozade två gånger och fick sedan köra i 180 för att bli klar i tid..

image
Dagens första möte med partner in crime i Projekt X. BRA möte och vi fick mycket gjort på kort tid så nu är det bara att jobba på med allt praktiskt så att en ”lansering” kan ske..

Efter det Formex mässan – Annika & Gemet var med i dag oxå så att vi kunde få deras synpunkter på det vi tittat ut igår och lägga beställningar. Kommer bli fina våra nya hotellrum:) Alla med en egen liten veranda, till dessa har vi köpt så coola möbler.. Ska bli spännande att se rummen växa fram med alla detaljer:)

Efter det stress till ett möte med en Noshörning på Östermalm. Say no more.. Det avlöpte väl bättre än förväntat nöjer jag mig med att konstatera. Nu en kort powernap innan det är dags att ha fredagskväll.

image
Puss & Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.