Tiden x 2..

image
Det är ingen överdrift att påstå att tiden rusar. Det är som om den rusar fram med dubbel hastighet mot vad som vore önskvärt. Tycker man planerar så bra och allt ser mer än överkomligt ut men vips så hade tiden rusat snabbare än man tänkt igen. Bara att vänja sig..

image
Apropå det där med min fest ni vet. Hade möte med Sofia häromdagen, berättade glatt att nu minsann har jag bestämt mig. Jag ska ha den där festen. Sofia som jobbat med mig i några år och är därmed luttrad sa: jaha, jag tror det när jag ser det. Så var det med det, men hon ska minsann få se:) Snart dags att börja planeringen. Kan inte bestämma mig för om den ska gå av stapeln 23 eller 30 maj, lutar nog åt 23 tror jag. Fast det är ju högst osäkert om syrenerna blommar då.. Så vi får se.. Fest ska det i alla fall bli.

image
Efter lunch med väninnan Jenny idag var det dags för Formex mässan med Figge. Inköp av en hel del till de nya hotellrummen, vi hittade faktiskt en hel del fina saker. Tillbaka i morgon för att tillsammans med Annika gå igenom ytterligare och lägga beställningar. Den röda klockan på bilden är redan inköpt, dock ej på mässan utan i Marbella. Tror den ska stå i Ackes rum eller möjligen Knuts.. Vi får se, det är så med detaljer man vet inte förrän de stora dragen i varje rum är klara var detaljerna gör sig bäst..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.