Man får försöka tänka på annat..

image
I dag får jag inte så där himla mycket gjort. Men det får vara OK. Det får vara en dag att reflektera istället för rusa helt enkelt.
Reflektera över hur viktig familjen egentligen är och att man inte ska ta för givet att alla alltid finns kvar. Inte tänka att det tar jag sen, först ska jag bara.. Är glad över de 12 dagarna med T och svärföräldrarna i Marbella över jul & nyår. Glad över min Pappa vecka i Marbella nu den 22 januari. Glad över att jag & T har bjudit ner min systerdotter Världens bästa Anton över påsken till Marbella.
Glad över att jag har en familj även om mamma såklart saknas varje dag precis som Sigge kommer göra.

image
Men livet är inte bara familj utan också vänner, vissa viktigare än andra. Vissa är mer bekanta än vänner och vissa mer kollegor än vänner men oavsett så är de alla viktiga var och en på sitt sätt.
En kollega kan bli ens bästa vän och som i mitt fall (och säkert många fler) även ens man.

image
Har saknat mina riktiga snickarbyxor som jag köpte på Bali för typ 20 år sedan jättemycket. De är nere i Vitemölla och där har jag inte varit på länge. Ber T att ta med dem till Stockholm varje gång han har varit nere. Men i det går det troll.. Han glömmer det varje gång. Så när nu Lexingtons nya vårkollektion innehöll de här ”boyfriend” liknande snickarbyxorna kunde jag inte låta bli. Det var i går på förmiddagen som jag köpte dem, kommer garanterat alltid att tänka på Sigge när jag har dem på mig och går och skrotar. Inte bara för att de köptes just i går utan även för att Sigge alltid låg på bröstfickan på mina snickarbyxor när han var liten. Så liten var han då för 18 år sedan att han fick plats där & han älskade när jag låg i soffan och han på bröstfickan till mina snickarbyxor..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.