Marilyn vs Troll..

image
På Nyårsafton på hotellet i Marbella var ju temat Back to the 60s i New York.. Bilder på olika ikoner från den tiden visades på en storbildsskärm bakom musikerna.
Svärmor sa: Påminner du inte lite om Marilyn Monroe, ni har vissa drag i ansiktet som är lika (ja, vi hade vid tidpunkten för det uttalandet hunnit dricka något glas champagne eller var det kanske tre?) Hur som helst så ser jag inte likheten speciellt inte i dag..

image
Hela tanken med att vila, vila och åter vila var ju att jag skulle frisk som en nötkärna redan igår.
Jag är fortfarande inte frisk, så om vi ska prata om eventuella likheter så är jag definitivt mer lik bilden ovan än den första. Jag är nu hur trött som helst på att vara sjuk och är dessutom hur trött som helst trots att jag inte gör annat än vilar och sover. Det får helt enkelt ske ett mirakel för mitt material ska till revisorn på måndag – no matter what.

image
Dessutom måste jag vara frisk på måndag för jag har flera möten.
Vi ska tex gå igenom de nya hotellrummen så att vi kan/ska bestämma inredning etc så att vi inte famlar i blindo på Formexmässan på fredag. Nu kan man ju inte köpa allt där men en hel del och då måste vi ha en väldigt klar bild av varje rum innan vi går lös på några inköp.

image
Sedan har jag ju möte med Sofia om lite allt möjligt. Vad hon inte vet (eller det kanske hon gör..) är planerna på min fest. Jag kan riktigt se henne framför mig. Skeptisk om jag kommer fullfölja eller som förra året dra i nödbromsen mitt i alltihop..
Ingen nödbroms i år, det är ju ingen 50-års fest utan just bara en fest. En fest för livet, kanske kan vara ett bra tema..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.