Förkyld..

image
Vaknade i morse och lät som en gammal sjöbuse som druckit whisky till frukost de senaste 25 åren tillsammans med minst ett paket cigg. Förkyld & ont i halsen:(
Vad göra? Enda medicinen = ingenting. Har hållit mig inne och i sängen precis hela dagen. Sovit, vilat och;

image
lyssnat på en bok. Har nu laddat ner en App som man får prova gratis i två veckor och sedan kostar det 169:-/månad med fri tillgång till en massa böcker.
Har skummat igenom vilka boktitlar de har så att det inte bara är gammal skåpmat och skräplitteratur. Utan större insats av ”research” så verkar det vara bra, vi får väl se. Kan för övrigt berätta att jag lyckades somna till Ann Söderlunds krönikor, trots hennes röst igår kväll. Men så var jag oxå väldigt trött..

image
Känner mig bättre nu även om jag så klart inte är helt frisk. Tänkte hur som helst fortsätta att göra ingenting i dag/kväll så mår jag nog rätt bra i morgon. Det ger mig tre dygn att bli klar med det som jag bara har bestämt mig för att inte misslyckas med, no matter what, lämna in det material revisorn väntar på under måndagen.

Med det gjort kan jag ta tag i en massa andra saker, som dessutom till i alla fall 80% är roligare.
Bestämma inredningen till de nya hotellrummen, möte två på tisdag om det nya projektet, verksamhets-planering Fredriksborg 2015 och massa annat som är oändligt mycket mer stimulerande än verifikat och annat trist.

image
Kommer med andra ord bli noll glamour och noll champagne etc i helgen. Men tänk vilken härlig känsla på måndag när jag lämnar in allt material:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.